Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci v starých slovanských bohov? (2024)

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (1)Napred sa pozrime na to, čo Pagáč pred súdom ústami svojho obhajcu vzáverečnej reči, namietal. Obhajca Adam Puškár vo svojej záverečnej reči opakovane poprel autenticitu Pagáčovho rozhovoru pre portál Hlavu hore z26. decembra 2007. Na adresu súdneho znalca PhDr. Tomáša Kluberta, PhD, napísal: „Aj tento znalec vychádzal pri kategorizácii hudby obžalovaného zrozhovoru pre portál Hlavu hore, ktorý obžalovaný nikdy neposkytol.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (2)Pre poriadok si pripomeňme čo vrozhovore zaznelo:
Hlavu hore: „Reborn, sólový projekt mladého Slovenského muzikanta, inklinujúceho knárodno-socialitickým anacionalistickým myšlienkam. Tohto roku vydal svoj prvý album National front…“
Reborn: „Do svojich skladieb dávam predovšetkým svoje myšlienky, ale inšpirujú ma aj kapely ako Buldok aBiely odporNeodsudzujem násilie proti našim nepriateľom, ale ľudia zprojektu Hlavu hore veľmi dobre pochopili, že Národný socializmus nie je založený na nenávisti, ale na láske ksvojmu druhu… Podľa mňa je EU začiatok nášho pádu. Tým, že sa otvoria hranice bude stúpať príliv cudzincov. Vidím to tak, že naša kultúra zanikne aznašej krajiny sa stane multirasové smetisko.“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (3)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (4)Vrozhovore spomínaný prvý album aj video sRebornom, kde portál vnasledujúcom roku album National front propagoval .

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (5)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (6)Človek by logicky očakával, že Pagáč, pokiaľ by rozhovor, ktorý má potenciál prispieť kjeho odsúdeniu, naozaj neposkytol aide teda ofalzifikát, podá na uvedený portál žalobu arozhovor bude zwebu stiahnutý. Nič také sa však nestalo arozhovor je na portáli Hlavu hore, naďalej kdispozícii. Obhajca však zašiel ešte ďalej, keď tvrdil, že „žiadne koncerty ako „Pocta Buldokovi“ sa nestali anajmä rozhovor pre portál Hlavu hore Jaroslav Pagáč nikdy neposkytol.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (7)Ak sa koncerty „Pocta Buldokovi,“ ako tvrdí obhajca Puškár, „nestali,“ čo tieto doposiaľ na internete ľahko dohľadateľné banery, avizujúce apropagujúce ich konanie na rôznych miestach? Aj to je podvrh? Chce naozaj pán obhajca aby sme uverili, že sa žiadny zkoncertov neuskutočnil? Či dokonca, že Pagáč koncerty na počesť českej neonacistickej skupiny Buldok ani nikdy neplánoval?

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (8)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (9)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (10)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (11)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (12)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (13)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (14)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (15)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (16)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (17)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (18)Ak pán obhajca Puškár tvrdí, že koncerty Tribute to Buldok sa nikdy nekonali, mám pre neho malé prekvapenie. Na neonacistickom portáli 88NSM sú fotografie a záznam zkoncertu vČeských Budějoviciach, ktorý sa konal 14.1.2017. Na zázname vidieť, ako statný polonahý chlapík snazi kérkou na chrbte, priamo pred Pagáčom opakovane hajluje. Pri refréne sa neskôr pridajú aj ďalší. APagáč tu nespieva žiadny zo svojich popevkov, ale skladbu neonacistickej skupiny Krátky proces – Na prach! Na zázname je síce iba jedna skladba, ale dáva nám dokonalú predstavu otom, ako to na koncertoch vyzeralo, kto tvoril publikum, čo sa tam dialo aaký repertoár sa tam hral.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (19)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (20)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (21)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (22)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (23)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (24)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (25)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (26)Nie je to konečne nič prekvapujúce, Pagáč už sRogelovým Krátkym procesom na spoločnom koncerte účinkoval. Tento koncert sa zrejme konal vbývalom kravíne vPlaveckom Mikuláši, ktorý spisovateľ apublicista Peter Getting včasopise Plus 7 dní nazvalBrloh neonacistov. Na koncertoch, ktoré tu pravidelne poriadali, nechýbalo ani hajlovanie.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (27)Len pre ilustráciu, spolu sKrátkym procesom aRebornom tam vtedy účinkovala aj nemecká skupina Sachsenblut. Ojej zameraní svedčí obal jej CD: „Der Appel“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (28)Alebo pozvánka na koncert, kde Sachsenblut účinkuje.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (29)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (30)Jaroslav Pagáč mal podľa tohto plagátu 6. septembra 2014 účinkovať ako headliner na koncerte snázvom „Warriors and Werwolf – Summer Fest 2014“ vBrne.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (31)Okrem neho tam účinkovali neonacistické kapely ako Storm Front, ktorá ako svoje vzory vrozhovore pre Svobodný prostor uvádza kapely Ancestors, Krátky Proces, Justícia, Buldok, Division Germania aBlitzkrieg.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (32)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (33)Alebo děčínska kapela Violence Station, ktorá vystupovala na Memoriáli Iana Stuarta Donaldsona, zakladateľa neonacistického hnutia Blood and Honour.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (34)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (35)Tiež liberecká neonacistická kapela Saubande, ktorá sa pokúša hrať vštýle nemeckých neonacistických hatecore skupín.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (36)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (37)Či holandská neonacistická kapela Standrecht.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (38)Ak niekto vkomentároch pod videom zdraví Pagáča „HAIL!“ nemožno sa čudovať, že ďalší Reborna propaguje spolu sjednoznačne neonacistickými kapelami Biely odpor aCirhóza 88.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (39)

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (40)Čudovať sa však možno Pagáčovým výhovorkám, že jeho jedinou vinou je viera vstarých bohov, ak sa fotografuje spodobnými fanúšikmi ako Robin, ktorý má tričko americkej neonacistickej, rasistickej kapely Angry Arians.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (41)Malá ukážka tvorby Angry Arians

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (42)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (43)Askolovratom to tiež nie také jednoznačné ako tvrdí Pagáč. Áno, používajú ho aj ľudia ktorí sneonacizmom nemajú nič spoločné, ako súčasť starého slovanského dedičstva. Ale často ho používajú aj východoeurópske neonacistické kapely, Pagáča nevynímajúc.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (44)Vráťme sa však na začiatok júna, keď sa Pagáč na margo rozsudku vyjadril takto: „Včera som súd vžiadnom prípade neprehral. Preukázal som, ze Slovansko – Germanska pohanská symbolika (cierne slnko, Kolovrat, runa Algiz) nie je zavadová. Sudca rozhodol, že vkontexte smojou osobou je, čím sa mi upiera nabozenská sloboda…“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (45)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (46)Anásledne vtomto duchu pokračoval: „Moje trestné stíhanie považujem za potláčanie náboženskej slobody pod zámienkou extrémizmu apolitickej zaujatosti prokuratúry…“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (47)Pred tým, ako budeme pokračovať, musím dať niečo na pravú mieru. Pagáč totiž tvrdí, že mu je údajne upieraná náboženská sloboda aje stíhaný neprávom. Mne osobne nevadí, ak niekto vyznáva akékoľvek náboženstvo, pokiaľ vo fundamentalistickej abigotnej podobe, neobsahuje prvky jednoznačne škodiace spoločnosti. Ani to, ak sa niekto kžiadnemu náboženstvu nehlási. Považujem to za osobnú vec každého človeka. Európska civilizácia vyrástla na odkaze antiky ajudeo-kresťanského duchovného dedičstva. Kresťanstvo je vEurópe stále majoritným náboženstvom, hoci po tom, ako sa od neho časť spoločnosti odvrátila, niektorí sa uchyľujú krôznym iným kultom. Pagáč tvrdí, že verí vstarých slovanských agermánskych bohov. Nie je to vôbec to, čo mi na ňom vadí. Nie je konečne sám, ku kultu starých slovanských bohov sa hlásia aj iní. Pre niektorých je to možno dobrý marketingový ťah, pre iných naplnenie ich duševných potrieb. Nič proti nim. Sú tu snahy obnoviť aj iné, staršie anám cudzejšie kulty, napríklad vieru vbohov starého Egypta. Aj stým som sa už na Slovensku stretol. Ak by Slovák teoreticky mal voliť medzi slovanskými aegyptskými bohmi, mal by podľa mňa uprednostniť slovanských. Klaňali sa im naši predkovia, apreto sú nám bližší. Pagáčova viera, či už úprimná, alebo zkomerčných dôvodov predstieraná, mi nevadí. Vadí mi niečo iné. To, kčomu sa Pagáč, keď mu hrozí trest, nehlási. Ktomu, čo jasne dokumentujú jeho vyjadrenia akoncerty vminulosti, aj to, akí priatelia afanúšikovia mu držia palce arozhorčujú sa nad údajne nespravodlivým rozsudkom.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (48)Začnime podľa abecedy, Mariánom. Predtým hrdým členom Kotlebovej ĽSNS, teraz Uhríkovým replikantom, ktorý Pagáčovi po vynesení rozsudku napísal: „Verim ze vsetko dobre dopadne. Som svami adrzim palce aprajem vela sil vboji

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (49)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (50)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (51)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (52)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (53)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (54)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (55)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (56)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (57)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (58)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (59)Podstatne výrečnejší bol Maťo: „vieš ako sa hovorí…. na každú sviňu sa voda varí…. ana tu sviňu Honza bude tej vody až až… Boh ho skare...“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (60)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (61)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (62)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (63)Pagáča podporil aj kotlebovec Vladimír. Antivaxer aspolu smanželkou Katarínou účastník nájazdov bezrúškárov na obchodné reťazce adomy lekárov či politikov: „Jaro tak ty si naozajstny bojovnik.drz sa kamarat„.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (64)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (65)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (66)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (67)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (68) Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (69)Jaroslav zasvätene: „JaroSlav, my, čo sme troška znalí, vieme svoje, drž sa!

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (70)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (71)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (72)Nastrážista Jaroslav, predtým kotlebovec, dnes replikant: „Držím palce

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (73)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (74)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (75)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (76)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (77)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (78)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (79)Aďalší kotlebovec, Slavomír, ktorý by si rád zastrieľal „na čierne terče,“ sa na adresu prokurátora vyjadril takto: „Ten priteplený prokurátor ešte bude plakať. Príde doba, keď takýchto budú súdiť.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (80)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (81)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (82)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (83)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (84)Podporu Pagáčovi vyjadril aj satanista Bruno: „Asi je čas dať sa do boja za slobodu národ ahlavne za vás are sathanas aj my sme tu pre vás

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (85)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (86)Kotlebovský bloger Marek zakonšpiroval: „Predvčerom mal iste náhodou Havran vTV diskusiu ookultnom nacizme. Držím palce Jaro!
Marek napísal uPagáča aj toto: „Dohoda ovine treste vtomto prípade by bola prehrou. Ty si neurobil nič, za čo by si mal priznať vinu aprijímať trest, ani za poľahčujúcej okolnosti. Bolo by to presne tak ako píšeš. Apresne tam ťa anásledne ostatných chcú ľudia ako Benčík dostať. Uvažuješ správne, si statočný chlap.“ Pokiaľ Najvyšší súd rozsudok potvrdí, môže sa Jaroslav Pagáč poďakovať aj radcom ako Marek.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (87)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (88)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (89)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (90)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (91)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (92)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (93)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (94)Pagáčov priateľ Michal, ktorý si verejne pripomenie narodeniny Adolfa HitleraAlles gute H8“ či úmrtie ikony nazi rocku Iana Stuarta „R.I.P.“, to videl optimisticky: „Dobre bude.“ Zdá sa, že Michal pozabudol na 11. august 2020, keď pred Špecializovaným trestným súdom vPezinku stál on sám aza šírenie aprechovávanie extrémistických materiálov, dostal trest dva roky odňatia slobody. Vďaka tomu, že na rozdiel od Pagáča uzatvoril sprokurátorom Špeciálnej prokuratúry dohodu ovine atreste, sa mu výkon trestu podmienečne odkladá na skúšobnú dobu troch rokov. Len pre úplnosť dodám, že Michal má na hrudi vytetovaného poľného maršála Erwina Rommela aHitlerovho najbližšieho spolupracovníka Rudolfa Hessa ana pravom lakti čierne slnko. Tiež určite iba uctievač starých pohanských bohov, ktorý návštevu Auschwitzu okomentuje slovami „Zážitok“ atromi vyškerenými smajlíkmi.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (95)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (96)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (97)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (98)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (99) Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (100)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (101)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (102)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (103)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (104)Tibor, milovník značky Thor Steinar, ktorý tvrdí, že je kresťan napísal vetu, ktorá je typickým príkladom toho, čomu sa hovorí contradictio in adiecto: „Mňa kresťana, to strašne mrzí, uctievam nášho Pána Boha, ale vhlbokej úcte mám aj našich pohanských Bohov. Veľa síl brat môj.“ Kresťania veria vjediného Boha avšetky predkresťanské božstvá považujú za modly aich uctievanie za hriech amodlárstvo, nezlučiteľné skresťanstvom. Veď už 1. Božie prikázanie znie: Ja som Hospodin, tvoj Boh. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa! (ev.a.v) Alebo: Ja som Pán Boh tvoj. Nebudeš mať iných bohov okrem mňa, ktorým by si sa klaňal!(r.kat.)

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (105)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (106)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (107)Kotlebovec Jano: „Držím palce nech to dobré dopadne Sláva rodu

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (108)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (109)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (110)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (111)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (112)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (113)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (114)Kotlebovský radikál Jozef: „Ty nepotrebuješ dohodu ovine atreste. Tí čo ťa chcú za každú cenu odsúdiť adostať do basy tak oni potrebujú aby ich konečne rozum prešľahal cez hubu

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (115)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (116)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (117)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (118)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (119)Ľubomír, ktorý si hovorí aj Mengele, nezaprel svoj, ľahko čitateľný, svetonázor: „títo znalci sú len také biele kone. samozrejme sudca vie že sudi sice podla nejakého zákona ktorý tam vmontovala obrezaná lobby ale bez dokazov alen na základe indícií apredpojatosti ale vie že odsudit musí. Málokto najde odvahu, tak to hodia na nejakého „znalca,“ čo sa pod to za prachy podpiše...“ Konečne, Ľubomírov svetonázor neprezrádza iba jeho komentár. Anie je to veru viera vnejakých starých pohanských bohov. Auž vôbec nie slovanských.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (120)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (121)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (122)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (123)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (124)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (125)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (126)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (127)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (128)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (129)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (130)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (131)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (132)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (133)Magátov žiak Dávid si už posedel vchládku, ale ako sa zdá, nepoučil sa: „Držím ti palce Reborn! Verím, že budeš oslobodený, nakoľko je nehorázne aby ťa súdili za tvoje presvedčenie.“ Dávidovým problém je, že sa domnieva, že ak sa hlási kčomukoľvek, je to jeho presvedčenie anikoho, vrátane zákona, do toho nič nie je. Práve preto skončil pred časom tam, kde skončil.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (134)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (135)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (136)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (137)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (138)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (139)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (140)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (141)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (142)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (143)

Adrián to vidí takto: „Presne ako stým krížom ateraz ho zákažme lebo ho používajú aj sekty azakázať azakázať aje jedno že je to napr 1000 ľudí aďalších 100.000 je vpohode….. skur svin. Držím palce! Pravda nás oslobodí!“ Evidentný rasista aantisemita zKotlebovho košiara asi tiež nebude iba nevinný veriaci vpohanské modly.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (144)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (145)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (146)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (147)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (148)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (149)Hubár arybár Ľubov mikine Combat 44, je ako sa zdá jedným zpočetných Facebookových špecialistov na hate speech: „ten honz ci pana, toho snad rezat za ziva...“ Nedávno si takto nechutne vyšliapol na Luciu Nicholsonovú: „Ty ogrcana tupa handra co mas ledva dokoncenu zakladnu skolu, mali by ta tie opice vbruseli znasilnit arovno aj popravit“ Aodvážny Ľubo vie aj čo spraviť sIgorom Matovičom: „Zastrelit

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (150)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (151)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (152)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (153)Kotlebovec Rasťo je na internete tiež hustý ako zápražka: „Vy.ebane ku.vy, stále hovorím treba sa dať dokopy avy.ebat ich všetkých, tu treba prevrat anie mavanie vlajkami, modlenim, lebo zajtra to môžeš biť TY!“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (154)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (155)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (156)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (157)Obdivovateľ neonacistu Magáta, Martin: „Velmi Velmi moc vam drzim palce

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (158)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (159)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (160)Český extrémista Vlastimil, ktorý si odsedel 13 rokov za vraždu Róma zrasových dôvodov, vyjadril podporu takto: „Jsme sTebou aTvojí ženou!!! Boj pokračuje!!!“ Konečne, sú sPagáčom predsa starí známi. Poznajú sa od roku 2014.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (161)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (162)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (163)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (164)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (165)Miroslav, ktorý kedysi pochodoval sKotlebom vuniforme podobnej uniforme Hlinkovej gardy, dúfa: „Dúfajme, že na najvyššom súde sedia rozumnejší ľudia!“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (166)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (167)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (168)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (169)Fanúšik neonacistických kapiel Ancestors aBound of Glory, Pavol: „Prokurátor Honz sviňa nad sviňu jeho bi som rád stretol zoči voči“ Zdá sa, že Pavol si dosť verí. Otázkou je, či sa, ako mnoho jemu podobných virtuálnych hrdinov, trochu nepreceňuje.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (170)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (171)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (172)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (173)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (174)

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (175)

Robert, fanúšik Ondreja Ďuricu aneonacistickej kapely Sturmwehr: „Drž se abojuj až do konce

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (176)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (177)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (178)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (179)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (180)Kotlebovec Rastislav sa pýta: „kedy bude sedieť lipschitz smikLOŽom za Kuciaka agen. Lučanského aobete kovodebilizmu?!?!?!??

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (181)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (182)Prelietavý Roman, ktorý sa už dostal aj na tabuľu hanby na instagrame, stypickým pravopisom: „Drž sa sme všetci sTebov Jaro“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (183)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (184)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (185)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (186)Prostoreký milovník, nielen nemeckých vojenských uniforiem, Milan: „Akde jsou naše sk.rvený média????? Aneziskovky co sem tahaj sk.rvený negry!!!!! Tohle fakt chceme!!!!!
Na tričku, ktoré Milan tak hrdo nosí je Leon Degrelle, valónsky fašistický politik, dôstojník Waffen SS akolaborant snacistickým Nemeckom.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (187)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (188)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (189)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (190)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (191)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (192)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (193)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (194)Bývalý vojak afanúšik neonacistických skupín Krátky proces aSkrewdriver, Radoslav: „Drž sa bratku“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (195)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (196)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (197)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (198)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (199)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (200)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (201)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (202)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (203)Podľa Petra: „Pravda zvíťazí!

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (204)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (205)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (206)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (207)Podporu Pagáčovi vyjadrila aj právnička abývalá súdna exekútorka, veriaca katolíčka, Lucia, kandidátka Kotlebovej ĽSNS afanynka farára Kuffu zo Žakoviec: „Po ľudsky aaj po právnej stránke úplná hrôza celý proces irozhodnutie. Máš pravdu – som kresťanka aochvíľu to bude možno vsúvislosti so mnou trestné, že nosím kríž…“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (208)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (209)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (210)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (211)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (212)Zaujímalo by ma, čo by pani Lucia povedala na tento status Jaroslava Pagáča? Pagáč 12. septembra napísal: „Pápež je vred Európy. Ľudia čo velebia toho besa ztemnoty, majú kviere asi toľko, koľko špinavá cirkev kduchovnej podstate. Perún do vás čo ho velebíte!“ Nie som katolík, ale vyjadrenie Jaroslava Pagáča na adresu pápeža Františka acirkvi, považujem za neakceptovateľné ahrubo urážlivé. Kto je Pagáč, ktorý si dovoľuje takto urážlivo hovoriť ocelosvetovo kladne vnímanej aváženej hlave rímskokatolíckej cirkvi?

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (213)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (214)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (215)Pagáča podporila aj Akčná skupina VZDOR Kysuce zdieľaním zbierky na jeho podporu. Čo nájdeme na jej stránke? Chválu Hitlera, adoráciu ikony nazi rocku Iana Stuarta Donaldsona, odpor proti tomu aby sa žiaci na hodinách dejepisu učili vškolách aj oholokauste, či podporu antisemitského paškvilu Mariána Magáta, Židokracia. Predstava Vzdoru Kysuce opráve vlastniť zbraň auplatňovaní spravodlivosti je takáto: „Predstavte si takého premiéra, ktorý predal svoju krajinu, ako vchádza na úrad azrazu mu hlavou preletí nie myšlienka, ale kúsok olova. Aj takto môže vyzerať takéto privilégium vlastniť zbraň. Súd na mieste za vlastizradu.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (216)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (217)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (218)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (219)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (220)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (221)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (222)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (223)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (224)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (225)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (226)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (227)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (228)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (229)Na záver pár slov oPagáčovi ajeho činnosti verejne prezentovanej na sociálnej sieti počas čakania na pojednávanie ojeho odvolaní na Najvyššom súde. Pagáč aktívne podporoval antivaxerské hnutie aponúkal záujemcom časopis „radix“ českého extrémistu Pavla Kamasa zvydavateľstva Guidemedia, ktorý mu venoval ako podporu „značné množstvo kusov.“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (230)Neskôr ponúkal aj druhé číslo Kamasovho plátku.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (231)Asnadšením zdieľal aj Kamasove video: „Pavel Kamas, skvelé priateľu! Video nesklamalo!

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (232)Rovnako sám prostredníctvom svojho e-shopu ponúkal na predaj tričká snápisom „€OVID“ apreškrtnutou injekčnou striekačkou, ktoré sú podľa Pagáča „prejavom priameho postoja slobodného človeka.“

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (233)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (234)Neprekvapilo, že Pagáč sa sPavlom Kamasom stretol aj osobne.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (235)Sám otom referoval dosť stručne: „Dnes veľká filozofická debata“ apridal žmurkajúci smajlík. Nielen „zasvätení“ si domyslia prečo.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (236)Pavel Kamas, ktorý ostretnutí informoval odeň neskôr, taký stručný nebol, Vydavateľ Hitlerových spisov prezradil, že stretnutie dlho plánovali amajú mnoho spoločného. Pagáč je podľa Kamasa „politický vězeň liberální demokracie“ a„novodobý disident prolhaného režimu poháněného větrem foukajícím od Mrtvého moře.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (237)Pre osvieženie pamäti si pripomeňme aké „diela“ vydáva aponúka Kamasove vydavateľstvo Guidemedia. Chválospevy na Hitlera anacizmus, antisemitizmus apopieranie holokaustu. Zdá sa vám, že to má niečo spoločné snevinným uctievaním starých slovanských božstiev? Mne akosi nie.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (238)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (239)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (240)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (241)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (242)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (243)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (244)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (245)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (246)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (247)Ešte jedna drobnosť. 17. novembra toho roku sa Jaroslav Pagáč zúčastnil protestného zhromaždenia extrémistov vBratislave. Azdá sa, že bol revolučne naladený.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (248)Úplne na záver niečo oosudoch dvoch ďalších majiteľov internetových obchodov, dobre zarábajúcich na šírení extrémistických materiálov. Vodca Slovenskej pospolitisti, Jakub „Hromoslav“ Škrabák, pokiaľ viem, na proces ešte čaká.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (249)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (250)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (251)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (252)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (253)Ale Michal Buchta sa už dočkal. Na rozdiel od Pagáča, oblastný predseda Kotlebovej ĽSNS stiahol chvost asprokurátorom uzavrel dohodu ovine atreste. Po priznaní viny bol za výrobu, prechovávanie apredaj extrémistických materiálov, dňa 15. októbra 2021, odsúdený na tri roky odňatia slobody spodmienečným odkladom na tri roky, suložením probačného dohľadu nad jeho správaním, počas celej skúšobnej doby.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (254)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (255)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (256)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (257)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (258)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (259)Nechcem prejudikovať ako skončí pojednávanie na Najvyššom súde, osobne si však myslím, že Jaroslav Pagáč urobil veľkú chybu, keď neprijal dohodu ovine atreste. Používanie akýchkoľvek symbolov neposudzuje súd oddelene, ale vkontexte so správaním aosobnosťou toho okoho ide. Apráve tu môže Jaroslav Pagáč ťahať za kratší koniec. Vzhľadom na to, že nie je sám, ale má rodinu, nepovažujem jeho správanie za zodpovedné. Niekedy je chlapskejšie priznať si vinu ako zbabelo zapierať. Ahľadanie vinníka v„systéme,“ prokurátorovi, sudcovi, či dokonca vo mne, ako to robia poniektorí je pomýlené. Skutočného vinníka svojich problémov vidí Pagáč denne vzrkadle. Stačí ak sa postaví kzrkadlu aj problému, ako chlap, čelom.

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (260)Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (261)Blogy ktoré som doposiaľ napísal oJaroslavovi Pagáčovi, jeho priateľoch afanúšikoch:

Otroch ukrivdených neviniatkach

Pagáčovi fanúšikovia – Jožo aLukáš

Ešte oSlovänovi menom Reborn

Reborn – do tretice asnáď naposledy

Rebornov kamarát zKysúc

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci vstarých slovanských bohov? (262)

Blog N: Je Jaroslav Pagáč naozaj iba nevinný veriaci v starých slovanských bohov? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 6056

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.