Kalia Beach Hotel Gouves, Insula Creta, Grecia (2024)

Kalia Beach este un cochet hotel situat chiar langa o plaja cu nisip din Gouves, o mica statiune cu cateva magazine si restaurante, amplasata in regiunea central nordica a Cretei si este ideala pentru a explora numeroasele atractii din Creta.br

Despre Kalia Beach Hotel, Gouves – prezentare hotel, facilitati si servicii oferite


Localizare: Kalia Beach este un hotel de 4 * recent renovat, situat pe coasta de nord a frumoasei insule Creta, la doar 18 km de orașul Heraklion și aeroport.
Kalia Beach este un hotel de 4 * recent renovat, situat pe coasta de nord a frumoasei insule Creta, la doar 18 km de orașul Heraklion și aeroport.
Situată în satul Gouves, la doar câțiva pași de o frumoasă plajă de nisip, Kalia Beach este locul ideal pentru vacanțele de vară la mare și la soare pentru cupluri și familii!
Descriere si dotari generale: Proprietatea pune la dispozitia oaspetilor mai multe facilitati si servicii cum ar fi: receptie 24 h, 1 piscina exterioara pentru adulti, 1 piscina pentru copii, terasa la soare cu sezlonguri si umbrele, WiFi gratuit, restaurant a la carte, cantina, asistenta medicala,baby sitting (la cerere), parcare gratuita, supermarket la 50 de metri, inchirieri masini, excursii, loc de joaca pentru copii, scune pentru copii in restaurant, jocuri electronice. De asem*nea exista infrastructura necesara pentru desfasurarea de diverse activitati cum ar fi: biliard, tenis de masa, baschet, iar la centrul sportiv de pe plaja se pot practica sporturi nautice (schi nautic, jet-ski, banana, pedale, windsurfing, canoe).

Descriere camere:Hotelul Kalia Beach, este un complex de clădiri separate, cu 86 de camere superioare complet renovate, care combină simplitatea, eleganța și confortul, creând astfel o ambianță de casă, care ar face din vacanța dumneavoastră o experiență de neuitat. Camerele superioare sunt utilate cu aer conditionat gratuit, WiFi gratuit, TV, linie telefonica directa, mini frigider, baie cu dus, uscator de par, seif.

Servicii de masa: Exista un restaurant principal (in interior) cu vedere la mare unde se serveste micul dejun, pranzul si cina in stil bufet. Oaspeții pot gusta o mare varietate de preparate cu ingrediente atent selectate pentru a se potrivi tuturor gusturilor si preferintelor, inspirate din bucataria cretana, mediteraneana si internationala.

All Inclusive Program (08:00-22:30)
• Mic dejun tip bufet (08:00 - 10:00)
• Pranz tip bufet (13: 00-14: 30) - inclusiv bauturi racoritoare, bere locala si vin local.
• cina tip bufet (19:00 - 21:00) - inclusiv bauturi racoritoare, bere locala si vin local

GUSTARI
• 15: 00-18: 00 - inclusiv inghetata si „gustare a zilei”

Barul principal
• Bauturi intre orele 11:00 - 22:30 - inclusiv ouzo, raki, coniac produs local, ceai, cafea filtrata, cappuccino, espresso, bere la halba produsa local, vin de casa si bauturi racoritoare.


Observatii:
**Exista si un cod vestimentar: Smart Casual (pantaloni lungi sunt necesari în timpul cinei).

**Animalele de companie nu sunt acceptate

Localizare: Kouriton, Kato Gouves, Gouves, Crete 70014 Greece

Informatiile si fotografiile din prezentarea unitatilor de cazare au caracter informativ si sunt furnizate de catre partenerii nostri sau preluate de pe site-urile de prezentare ale acestora. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale, ele reprezentand doar efortul nostru de a imbunatatii calitatea informatiilor cu privire la conditiile unitatilor de cazare. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea si actualitatea informatiilor, insa nu garantam ca informatiile sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale hotelurilor sau sa cereti informatii actualizate agentiei. Hotelul isi rezerva dreptul de a face modificari la programul de all inclusive fara un avertisment prealabil.

Politicile de la Kalia Beach Hotel, Gouves

Check-in Intrare la ora: 15:00PM
Check-out Plecare la ora: 12:00PM

Dotari generale Kallia Beach

Bar;Laundry Service;Snack Bar;Parasols

Oferte disponibile de vacanta la Kalia Beach Hotel, Gouves

Kalia Beach Hotel, Gouves, oferte de litoral, cazare in orase,

Kalia Beach Hotel, Gouves, oferte All inclusive, Cazare, Cazare cu mic dejun, Cazare cu demipensiune

Kalia Beach Hotel - Kalia Beach 4* Gouves, Insula Creta, Grecia, 1 mai, cazare in orase, litoral vara 2024, oferte de cazare, sejur si vacanta, Demipensiune, Mic dejun, All inclusive, transport Avion, Fara transport. Rezerva online prin Direct Booking

Rezerva online la Kalia Beach Hotel 4*, Gouves, Crete Island. Kalia Beach este un cochet hotel situat chiar langa o plaja cu nisip din Gouves, o mica statiune cu cateva magazine si restaurante..

Intrebari frecvente

Care sunt modalitatile de plata pentru Kalia Beach Hotel?

Puteti achita rezervarile dumneavoastra prin urmatoarele metode de plata: transfer bancar, online cu cardul sau numerar si cu cardul la sediile noastre din Bucuresti, Ploiesti, Cluj, Constanta si Suceava.

Kalia Beach Hotel are loc de joaca pentru copii?

Da, Kalia Beach Hotel are loc de joaca pentru copii. Mai multe detalii legate de facilitatile oferite de hotel gasiti aici

Kalia Beach Hotel are piscina?

Da, Kalia Beach Hotel are piscina experioada. Mai multe detalii legate de facilitatile oferite de hotel gasiti aici

Care sunt facilitatile oferite de Kalia Beach Hotel?

Restaurant, Parcare gratuita, Masaj, Chicineta, Aer conditionat, Loc de joaca, Teren de tenis, Piscina exterioara, Acces gratuit la Internet, Parcare proprie

Unde este localizat Kalia Beach Hotel?

Kalia Beach este un cochet hotel situat chiar langa o plaja cu nisip din Gouves, o mica statiune cu cateva magazine si restaurante, amplasata in regiunea central nordica a Cretei si este ideala pentru a explora numeroasele atractii din Creta.br

Care este pretul mediu pe noapte la Kalia Beach Hotel?

Pretul mediu pe noapte al camerei la Kalia Beach Hotel este 209€. Click aici pentru a afla pretul final pentru perioada dorita.

Oferte cazare early booking, oferte speciale si last minute Kalia Beach Hotel Gouves, 2024 - 2025, oferte insule Grecia, insule grecesti, oferte litoralul grecesc, litoral grecesc,, rezervare sejur Kalia Beach Hotel Gouves, Insula Creta, vacanta, oferta speciala, poze, galerie imagini, prezentare, informatii despre, oferte timpurii, First Minute Kalia Beach Hotel Gouves,.

Kalia Beach Hotel Gouves, Insula Creta, Grecia (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tish Haag

Last Updated:

Views: 6079

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tish Haag

Birthday: 1999-11-18

Address: 30256 Tara Expressway, Kutchburgh, VT 92892-0078

Phone: +4215847628708

Job: Internal Consulting Engineer

Hobby: Roller skating, Roller skating, Kayaking, Flying, Graffiti, Ghost hunting, scrapbook

Introduction: My name is Tish Haag, I am a excited, delightful, curious, beautiful, agreeable, enchanting, fancy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.