Underwrap tape kopen? | Ondertape | Mwrap | Laagste prijs! (2024)

Underwrap tape kopen? | Ondertape | Mwrap | Laagste prijs! (1)

Underwrap

In de sportwereld zijn het gebruik van sporttape en underwrap ter ondersteuning erg belangrijk. Evenals het gebruiken van een goede spierbalsem zoals FIT sportbalsem of Ice Power cold gel. Het preventief tapen wordt veel gebruikt om vervelende blessures te voorkomen. Zo kun je blijven presteren en kom je niet thuis te zitten.

Underwrap wordt vaak toegepast door fysiotherapeuten, sportverzorgers bij de behandeling en ter preventie van blessures en revalidatie. Underwrap wordt ook wel ondertape genoemd omdat het onder kinesiotape en sporttape gebruikt wordt. Underwrap heeft daarnaast andere toepassingen zoals sokkentape om sokken omhoog te houden. Ook wordt undertape als haarband gebruikt tijdens het sporten. Wij bieden de Mwrap underwrap van Mueller aan in verschillende kleuren.

Massage olie nodig? Kies onder andere uit bekende merken zoals Chemodol en Toco-Tholin.

Underwrap kopen

Underwape tape kopen kun je natuurlijk doen bij een apotheek zoals de etos, kruidvat of een sportwinkel. Maar waarom niet online underwrap kopen door te bestellen bij MediPreventie? Dan bestel je professionele kwaliteit underwrap en heb je de ondertape snel in huis. Bij ons kun je daarnaast direct kinesiotape mee bestellen, kies uit CureTape, Nasara tape, EasyTape en veel andere merken. Kijk ook naar een goede zwachtel of professionele hot cold pack.

Ondertape

Underwrap tape wordt ook wel ondertape genoemd. Door gebruik te maken van underwrap onder de sporttape wordt de druk gelijkmatig verdeeld over het huidoppervlak. Bij behaarde benen kan het verwijderen van sporttape pijnlijk zijn. Door ondertape te gebruik voorkom je huidirritatie. Ondertape wordt door sporters ook gebruikt als haarband. Je kunt bij ons Mwrap ondertape kopen van Mueller. Mueller Mwrap biedt een uitstekende kwaliteit. De Mueller ondertape is door onze deskundigen uitgebreid getest op kwaliteit en functionaliteit. Mueller underwrap tape is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wil je goede en functionele underwrap tape kopen voor de beste prijs? Bekijk de door onze deskundigen geselecteerde Mwrap ondertape. Is het de bedoeling dat je de ondertape in combinatie met sporttape of kinesiotape langer blijft dragen? En kun je de tape niet dagelijks (laten) vervangen? Overweeg dan om een gipshoes te kopen zodat je wel handig en praktisch kunt blijven douchen zonder dat de tape nat wordt. Door een goede douchehoes te gebruiken zal de tape beter blijven zitten en langer effectief werken.

Ook voor massage artikelen ben je bij ons op het juiste adres. Zo kun je bij ons terecht voor diverse massage spullen zoals een hoeslaken massagetafel, massagetafelhoes met uitsparing, massage handdoeken, hoofdsteunhoesjes, knierol, onderzoekbankpapier, massage hulpmiddelen, latexvrije handschoenen en nog veel meer.

Veelgestelde vragen

Wat is underwrap tape?

Sommige mensen zijn allergisch voor de lijm die sporttape of kinesiotape bevat. Om deze reden is underwrap ontwikkeld. Voordat je gaat tapen, wordt eerst deze ondertape aangebracht ter bescherming van de huid. Vervolgens wordt er kinesiotape of sporttape overheen geplakt. Zo blijft de tape altijd goed zitten en voorkom je allergische reacties. Kortom: underwrap of ondertape is een flinterdunne onderlaag voor onder sporttape of kinesiotape. Underwrap tape is zeer geschikt als je een gevoelige huid hebt of allergisch voor sporttape bent. Daarnaast is ondertape ook handig voor op de behaarde huid zodat je de haren op de huid voor het tapen niet eerst hoeft te trimmen of af te scheren.

Wat zijn de voordelen van underwrap tape?

Door eerst underwrap aan te brengen bescherm je de huid en voorkom je allergische reacties. Geschikt voor ieder huidtype en juist ook voor de behaarde huid zodat je er vervolgens makkelijk op kunt tapen. Ondertape bevat geen lijm, is ademend en waterbestendig. Naast de huidvriendelijke voordelen die underwrap biedt, is het ook extra comfortabel. Doordat er speling zit in de structuur van het hypoallergene microfoam materiaal, wordt de druk die de sporttape of kinesiotape uitoefent op het materiaal van de ondertape beter verdeeld over de huid waardoor het comfortabeler voelt en draagt. Daarnaast kun je van underwrap ook praktische haarbandjes voor tijdens het sporten maken.

Waarom underwrap tape kopen bij MediPreventie?

Wij bieden een compleet assortiment underwrap tape aan en leveren zeer snel. Je kunt kiezen uit maar liefst 10 verschillende kleuren: naturel, zwart, lichtblauw, donkerblauw, roze, oranje, rood, geel, paars en groen. Direct aantrekkelijke volumekortingen bij bestelling van grotere aantallen. Daarnaast hebben wij een groot assortiment verschillende merken sporttape en kinesiotape: CureTape, Nasara tape, EasyTape, Leukotape en strappal tape. Ook kun je bij ons ook terecht voor andere verbruiksartikelen met een professionele kwaliteit zoals massage olie en FIT sportbalsem. Kijk ook eens naar onze massage artikelen. Kies een hoeslaken massagetafel in maar liefst 15 verschillende mooie kleuren. Of hoofdsteunhoesjes, face covers, massage hulpmiddelen, knierollen voor op de massagetafel of onderzoekbankpapier. Op werkdagen voor 16 uur besteld? Dan ontvang je jouw bestelling morgen al in huis!

Kan ik ook alleen underwrap tape gebruiken?

Het is niet zinvol om alleen underwrap tape te dragen omdat het zelf geen werking heeft. Underwrap tape kan alleen wel wat extra ondersteuning bieden bij het bandageren. Het wordt vooral gedragen onder kinesiotape of sporttape. Vandaar dat underwrap ook wel ondertape wordt genoemd.

Underwrap tape kopen? | Ondertape | Mwrap | Laagste prijs! (2024)
Top Articles
Does Skin Return To Normal After Weight Loss, Best Weight Loss Pills Over The Counter
[Top 6] Enzyte Cvs Lbido Silbonah
Occupational therapist
How Many Cc's Is A 96 Cubic Inch Engine
What to Serve with Lasagna (80+ side dishes and wine pairings)
Jefferson County Ky Pva
Lichtsignale | Spur H0 | Sortiment | Viessmann Modelltechnik GmbH
Kostenlose Games: Die besten Free to play Spiele 2024 - Update mit einem legendären Shooter
Moe Gangat Age
3656 Curlew St
104 Presidential Ct Lafayette La 70503
Immediate Action Pathfinder
Driving Directions To Atlanta
Fairy Liquid Near Me
Belle Delphine Boobs
Haunted Mansion Showtimes Near Millstone 14
Powerball winning numbers for Saturday, Sept. 14. Check tickets for $152 million drawing
10-Day Weather Forecast for Santa Cruz, CA - The Weather Channel | weather.com
Illinois VIN Check and Lookup
Ruben van Bommel: diepgang en doelgerichtheid als wapens, maar (nog) te weinig rendement
FDA Approves Arcutis’ ZORYVE® (roflumilast) Topical Foam, 0.3% for the Treatment of Seborrheic Dermatitis in Individuals Aged 9 Years and Older - Arcutis Biotherapeutics
Skip The Games Fairbanks Alaska
Heart and Vascular Clinic in Monticello - North Memorial Health
Woodmont Place At Palmer Resident Portal
College Basketball Picks: NCAAB Picks Against The Spread | Pickswise
Highmark Wholecare Otc Store
Menus - Sea Level Oyster Bar - NBPT
Gazette Obituary Colorado Springs
Atlases, Cartography, Asia (Collection Dr. Dupuis), Arch…
A Cup of Cozy – Podcast
Piedmont Healthstream Sign In
Amelia Chase Bank Murder
Play It Again Sports Forsyth Photos
Tripcheck Oregon Map
Mobile Maher Terminal
Unm Hsc Zoom
Gina's Pizza Port Charlotte Fl
MethStreams Live | BoxingStreams
Ljw Obits
Elgin Il Building Department
The Vélodrome d'Hiver (Vél d'Hiv) Roundup
Husker Football
Pulitzer And Tony Winning Play About A Mathematical Genius Crossword
My Gsu Portal
Phmc.myloancare.com
Sc Pick 3 Past 30 Days Midday
Plasma Donation Greensburg Pa
Washington Craigslist Housing
Parks And Rec Fantasy Football Names
Craigslist.raleigh
Noaa Duluth Mn
Latest Posts
Article information

Author: Gregorio Kreiger

Last Updated:

Views: 5603

Rating: 4.7 / 5 (77 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gregorio Kreiger

Birthday: 1994-12-18

Address: 89212 Tracey Ramp, Sunside, MT 08453-0951

Phone: +9014805370218

Job: Customer Designer

Hobby: Mountain biking, Orienteering, Hiking, Sewing, Backpacking, Mushroom hunting, Backpacking

Introduction: My name is Gregorio Kreiger, I am a tender, brainy, enthusiastic, combative, agreeable, gentle, gentle person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.